Adamna Cup 2003

Datum: 23.02.2003

Ročník: 1.

Místo: Brno - Vinohrady

Mapa: Akátky

Účast: 59 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1969 - 1984

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Petra Škodová 1983 LPU 00:32:04 200
2. Zuzana Klimplová 1981 LPU 00:33:11 +00:01:07 190
3. Lenka Klimplová 1979 LPU 00:33:56 +00:01:52 182
4. Veronika Křístková 1983 ZBM 00:34:08 +00:02:04 176
5. Pavla Čermáková 1973 ZBM 00:34:25 +00:02:21 172
6. Iva Matulová 1984 RBK 00:34:52 +00:02:48 170
7. Eva Janská 1984 KIM 00:35:59 +00:03:55 169
8. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:38:38 +00:06:34 166
9. Kristýna Kovářová 1984 DKP 00:43:39 +00:11:35 162
Barbara Reinerová 1984 ZBM DISK 0

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200