Adamna Cup 2003

Datum: 23.02.2003

Ročník: 1.

Místo: Brno - Vinohrady

Mapa: Akátky

Účast: 59 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1969 - 1984

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:32:59 200
2. Zbyněk Štěrba 1983 LPU 00:33:13 +00:00:14 190
3. David Kabáth 1984 ZBM 00:35:19 +00:02:20 182
4. Tomáš Hikl 1981 nereg. 00:36:21 +00:03:22 176
5. Petr Matula 1982 RBK 00:39:48 +00:06:49 170
6. Igor Klimenko 1980 ZBM 00:40:10 +00:07:11 169
7. Jan Procházka 1984 PGP 00:41:30 +00:08:31 165
8. Radim Kheil 1973 PBM 00:41:59 +00:09:00 164
9. Tomáš Dlabaja 1983 TZL 00:42:23 +00:09:24 163
10. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:43:26 +00:10:27 161
11. Richard Pátek 1976 ZBM 00:45:10 +00:12:11 160
12. Michal Gross 1969 ABM 00:45:14 +00:12:15 158
13. Ivo Denemarek 1979 ZBM 00:56:04 +00:23:05 149

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200