Adamna Cup 2006

Datum: 12.03.2006

Ročník: 4.

Místo: Brno - Žabovřesky

Mapa: Rosnička

Účast: 29 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1972 - 1987

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:17:01 200
2. Tomáš Dlabaja 1983 ZBM 00:17:43 +00:00:42 190
3. David Kabáth 1984 ZBM 00:19:28 +00:02:27 182
4. Jan Drábek 1985 ZBM 00:22:39 +00:05:38 170
5. Zdeněk Rajnošek 1985 ZBM 00:22:41 +00:05:40 169
6. Tomáš Liščinský 1984 TBM 00:25:40 +00:08:39 168
7. Richard Pátek 1976 ZBM 00:27:32 +00:10:31 164

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200