Adamna Cup 2007

Datum: 25.02.2007

Ročník: 5.

Místo: Brno - Líšeň

Mapa: Klajda

Účast: 79 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1993 - 1996

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Otakar Jašek 1994 ZBM 00:25:15 +00:12:28 142
2. Pavel Brlica 1993 ZBM 00:26:20 +00:13:33 141
3. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:26:40 +00:13:53 140
4. Pavel-ml. Ptáček 1996 BBM 00:27:21 +00:14:34 138
5. Jan Brlica 1995 ZBM 00:28:34 +00:15:47 137
6. Pavel Záděra 1995 BBM 00:29:27 +00:16:40 136
7. Štěpán Obrátil 1994 ABM 00:34:22 +00:21:35 133

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200