Adamna Cup 2011

Datum: 13.02.2011

Ročník: 9.

Místo: Brno - Medlánky

Mapa: Medlánky

Účast: 133 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1977 - 1992

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:23:59 200
2. Adélka Indráková 1991 UOL 00:24:19 +00:00:20 190
3. Hana Hlavová 1988 ZBM 00:26:44 +00:02:45 182
4. Zuzka Hendrychová 1989 ZBM 00:29:15 +00:05:16 172
5. Andrea Moučková 1992 RBK 00:31:08 +00:07:09 170
6. Jindra Hlavová 1989 KON 00:31:42 +00:07:43 168
7. Hana Najmanová 1985 VBM 00:33:09 +00:09:10 166
8. Jana Gebauerová 1979 ZBM 00:33:20 +00:09:21 165
9. Dorota Drozdová 1978 ABM 00:36:25 +00:12:26 161
10. Lucie Procházková 1988 ADA 00:38:23 +00:14:24 156
11. Radka Šichová 1980 ABM 00:39:58 +00:15:59 154
12. Iva Matulová 1984 GBM 00:40:36 +00:16:37 153
13. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:41:08 +00:17:09 152
14. Hana Fučíková 1977 VBM 00:42:25 +00:18:26 151
15. Tereza Skládanková 1989 RBK 00:44:39 +00:20:40 150
16. Martina Pölzelbauer 1984 nereg. 00:45:11 +00:21:12 149
17. Monika Pekárková 1992 RBK 00:45:50 +00:21:51 147
18. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:48:48 +00:24:49 143
19. Kateřina Chmelíková 1982 VBM 00:52:44 +00:28:45 142
20. Zlatka Kadlecová 1983 ZBM 00:59:22 +00:35:23 140
21. Hana Kočová 1986 ZBM 01:00:48 +00:36:49 138
22. Michaela Marečková 1992 RBK 01:07:08 +00:43:09 137
Jana Schwarzová 1984 nereg. DISK 0
Kateřina Borecká 1988 ZBM DISK 0
Martina Jindřišková 1985 ZBM DISK 0
Petra Tvarůžková 1984 ZBM DISK 0
Lucie Mezníková 1991 ZBM DISK 0

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200