Adamna Cup 2011

Datum: 13.02.2011

Ročník: 9.

Místo: Brno - Medlánky

Mapa: Medlánky

Účast: 133 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1993 - 1996

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Petra Koporová 1993 ZBM 00:28:48 +00:04:49 176
2. Barbora Hrušková 1993 ZBM 00:31:31 +00:07:32 169
3. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:32:56 +00:08:57 167
4. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:35:17 +00:11:18 163
5. Magdaléna Tužilová 1994 RBK 00:36:43 +00:12:44 159
6. Denisa Jemelíková 1993 ZBM 00:37:29 +00:13:30 158
7. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 01:11:09 +00:47:10 134

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200