Adamna Cup 2011

Datum: 13.02.2011

Ročník: 9.

Místo: Brno - Medlánky

Mapa: Medlánky

Účast: 133 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1977 - 1992

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Roman Zbranek 1988 ASU 00:19:38 200
2. Jakub Zimmermann 1989 ZBM 00:19:44 +00:00:06 190
3. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:19:53 +00:00:15 182
4. Michal Bialožyt 1987 ZBM 00:20:10 +00:00:32 172
5. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:20:14 +00:00:36 170
6. Adam Kazda 1991 ZBM 00:21:33 +00:01:55 166
7. Ondřej Novotný 1992 ABM 00:21:37 +00:01:59 165
8. Lukáš Pátek 1989 SRK 00:22:27 +00:02:49 163
9. Jiří Zelinka 1987 ZBM 00:22:51 +00:03:13 162
10. Lukáš Chvátal 1983 ZBM 00:23:51 +00:04:13 161
11. Martin Janda 1980 DOB 00:24:14 +00:04:36 159
12. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:24:32 +00:04:54 157
13. Jan Drábek 1985 ZBM 00:25:04 +00:05:26 155
14. Ondřej Švirák 1991 ZBM 00:26:16 +00:06:38 154
15. David Kabáth 1984 ZBM 00:28:18 +00:08:40 151
16. Jan Pavelka 1985 nereg. 00:29:07 +00:09:29 150
17. Ondřej Kříž 1980 PZR 00:30:27 +00:10:49 148
18. Ondřej Vlček 1986 nereg. 00:30:58 +00:11:20 144
19. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:31:01 +00:11:23 143
20. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:31:07 +00:11:29 142
21. Ladislav Bažant 1989 nereg. 00:32:17 +00:12:39 141
22. Tomáš Buryška 1989 nereg. 00:32:53 +00:13:15 140
23. František Churý 1985 nereg. 00:45:56 +00:26:18 131
24. Martin Horský 1989 nereg. 00:57:45 +00:38:07 125
25. Tomáš Novotný 1977 nereg. 01:05:32 +00:45:55 122
26. Jan Grussmann 1989 nereg. 01:20:33 +01:00:55 119
27. Rudolf Kovář 1987 nereg. 01:24:08 +01:04:30 118
Jiří Zejda 1978 ABM DISK 0
Miloš Nykodým 1990 ZBM DISK 0
Zdeněk Mazal 1981 VBM DISK 0
Daniel Hájek 1989 ZBM DISK 0
Vít Bravený 1991 ZBM DISK 0

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200