Adamna Cup 2013

Datum: 17.03.2013

Ročník: 11.

Místo: Brno - Juliánov

Mapa: Bílá hora

Účast: 178 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1974 - 1978

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Jiří Ehl 1977 TBM 00:19:06 +00:04:04 168
2. Vít Kasal 1975 SBK 00:20:45 +00:05:43 160
3. Aleš Humlíček 1975 ZBM 00:22:56 +00:07:54 152
4. Jiří Rosenmayer 1976 nereg. 00:24:09 +00:09:07 150
5. Petr Jašek 1976 STE 00:27:52 +00:12:50 138
6. Tomáš Rosenmayer 1978 nereg. 00:28:12 +00:13:10 136
7. Jiří Šafek 1976 ZBM 00:29:25 +00:14:23 132
8. Aleš Finstrle 1976 ZBM 00:30:52 +00:15:50 129
9. Ivo Cicvárek 1975 ZBM 00:31:04 +00:16:02 127
10. Radek Musil 1976 nereg. 00:44:09 +00:29:07 108

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200