Adamna Cup 2013

Datum: 17.03.2013

Ročník: 11.

Místo: Brno - Juliánov

Mapa: Bílá hora

Účast: 178 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1979 - 1994

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Daniel Hájek 1989 ZBM 00:15:02 200
2. Adam Chloupek 1993 ZBM 00:15:48 +00:00:46 190
3. Štěpán Hrobař 1991 ASU 00:16:39 +00:01:37 182
4. Jiří Nečas 1991 TZL 00:16:42 +00:01:40 176
5. Vít Bravený 1991 ZBM 00:18:15 +00:03:13 170
6. Zdeněk Mazal 1981 VBM 00:18:27 +00:03:25 169
7. Michal Bialožyt 1987 ZBM 00:19:32 +00:04:30 167
8. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:19:40 +00:04:38 166
9. Lukáš Chvátal 1983 ZBM 00:20:12 +00:05:10 165
10. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:20:27 +00:05:25 164
11. Jiří Zelinka 1987 MBM 00:20:35 +00:05:33 163
12. Jan Hübner 1979 CTB 00:20:42 +00:05:40 161
13. Adam Kazda 1991 ZBM 00:21:45 +00:06:43 158
14. Petr Matula 1982 ADA 00:22:07 +00:07:05 157
15. Jan Drábek 1985 ZBM 00:22:08 +00:07:06 156
16. Štěpán Obrátil 1994 ABM 00:22:31 +00:07:29 155
17. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:22:46 +00:07:44 154
18. Jenda Zháňal 1987 ZBM 00:22:54 +00:07:52 153
19. Ondřej Sáňka 1984 nereg. 00:24:16 +00:09:14 149
20. Zbyšek Podhrázský 1982 nereg. 00:25:11 +00:10:09 148
21. Tomáš Hanžl 1980 nereg. 00:25:13 +00:10:11 147
22. Tomáš Nečas 1988 TZL 00:25:30 +00:10:28 145
23. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:27:04 +00:12:02 141
24. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:27:38 +00:12:36 140
25. Michal Pekárek 1990 RBK 00:28:01 +00:12:59 137
26. Antonín Mazálek 1979 nereg. 00:30:25 +00:15:23 130
27. Petr Dvořák 1983 nereg. 00:32:43 +00:17:41 124
28. Jiří Šterc 1991 nereg. 00:34:32 +00:19:30 122
29. Viktor Čech 1980 VBM 00:34:52 +00:19:50 121
30. Jan Dressler 1979 SBK 00:35:40 +00:20:38 118
31. Michal Touš 1982 nereg. 00:35:48 +00:20:46 117
32. Luboš Karmín 1991 LCE 00:41:24 +00:26:22 112
33. Kamil Pešek 1980 CET 00:41:26 +00:26:24 111
34. Vít Suchomel 1984 MBM 00:41:42 +00:26:40 110
35. František Churý 1985 nereg. 00:59:55 +00:44:53 103
36. David Otrusina 1982 nereg. 01:07:12 +00:52:10 101
Ondřej Švirák 1991 ZBM DISK 0
Aleš Hamák 1985 GBM DISK 0
Jiří Klieštík 1980 nereg. DISK 0

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200