Adamna Cup 2013

Datum: 17.03.2013

Ročník: 11.

Místo: Brno - Juliánov

Mapa: Bílá hora

Účast: 178 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati HDD pro ročníky narození 2003 - 2013

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Zřídkaveselý 2005 ZBM 00:17:54 +00:00:07 190
2. Jakub Komenda 2007 nereg. 00:19:00 +00:01:13 182
3. Martin Ondrouch 2005 nereg. 00:23:11 +00:05:24 176
4. Luboš Doseděl 2008 ZBM 00:24:27 +00:06:40 172
5. Radim Cicvárek 2006 ZBM 00:25:24 +00:07:37 169
6. Martin Zřídkaveselý 2008 ZBM 00:26:03 +00:08:16 166
7. Filip Finstrle 2007 ZBM 00:26:34 +00:08:47 164
8. Martin Pekárek 2005 RBK 00:27:31 +00:09:44 161
9. Ondřej Ehl 2004 TBM 00:28:40 +00:10:53 160
10. Jáchym Heroudek 2005 nereg. 00:31:06 +00:13:19 155
11. Petr Klieštík 2006 nereg. 00:37:37 +00:19:50 149
12. Tomáš Charvát 2005 nereg. 00:45:09 +00:27:22 148
13. Vojtěch Koča 2006 nereg. 00:49:09 +00:31:22 145

Novinky

14.1.2018 19:34
Děkujeme všem 324 závodníkům, kteří se zúčastnili letošního Adamna Cupu. Je to druhá nejvyšší účast v historii závodu. Těšíme se na vás v dalším ročníku, který se bude konat nejspíše v prosinci letošního roku. Dáme vám včas vědět.

14.1.2018 19:33
Zveřejněny mezičasy závodu.

14.1.2018 19:17
Zveřejněny výsledky.

14.1.2018 16:00
Kdo jste nebyli, můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

12.1.2018 13:07
Zveřejnili jsme startovky.

8.1.2018 18:21
Zveřejnili jsme parametry tratí. Prostudujte si zejména informace ohledně HDD či zákazu bot s hřeby, ať nejste překvapeni.

8.1.2018 18:19
Pro jistotu připomínáme, že pokud chcete doprovázet své dítě na trati a sami běžet také, musíte si nejdříve odběhnout svoji trať a až pak jít s dítětem! Máte-li tento záměr, tak prosím napiště na chra@adamna.net a my vás zařadíme na začátek startovního pole.

8.1.2018 18:00
Do termínu přihlášek zbývají poslední 3 dny.

7.1.2018 09:24
Nová mapa je připravena. Můžete se podívat na její ukázky.

4.1.2018 22:10
Přípravy jsou v plném proudu. Máme postaveny první prototypy tratí a finišujeme s mapou. Ačkoliv to letos nebude tak zapeklité jako bývá, o volby postupu nebude nouze.

Starší novinky >>

200