Adamna Cup 2018

Zobrazit mapy všech tratí

Datum: 14.01.2018

Ročník: 16.

Místo: Brno - Medlánky

Mapa: Medlánky

Účast: 324 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati ZV pro ročníky narození 2004 - 2018

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Hana Doušková 2006 TBM 00:23:30 +00:02:54
2. Tereza Dušková 2005 TBM 00:24:12 +00:03:36
3. Kateřina Doušková 2006 TBM 00:24:48 +00:04:12
4. Anna Dobrovolná 2007 TBM 00:25:38 +00:05:02
5. Eliška Tomanová 2006 LBM 00:26:54 +00:06:18
6. Magda Barnatová 2006 ZBM 00:28:40 +00:08:04
7. Klára Kurečková 2006 ABM 00:30:48 +00:10:12
8. Mia Bružeňáková 2006 TBM 00:33:23 +00:12:47
9. Jarmila Hažmuková 2006 GBM 00:37:33 +00:16:57
10. Radka Čelechovská 2004 UBM 00:37:55 +00:17:19
11. Kateřina Petrášová 2005 BBM 00:39:49 +00:19:13
12. Denisa Králová 2005 TBM 00:42:12 +00:21:36
13. Anna Kulichová 2017 nereg. 00:47:11 +00:26:35
14. Inka Venerová 2007 RBK 01:02:44 +00:42:08
Anna Ondrová 2005 ZBM DISK
Ema Fuchsová 2006 TBM DISK

Novinky

3.12.2019 11:58
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

200