Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati D pro ročníky narození 0 - 1984

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:19:03
2. Zdenka Kozáková 1979 TBM 00:20:13 +00:01:10
3. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:22:52 +00:03:49
4. Kateřina Štěpánková 1976 TBM 00:24:20 +00:05:17
5. Hana La-Carbonara 1976 TBM 00:24:48 +00:05:45
6. Dana Tomíčková 1980 nereg. 00:25:47 +00:06:44
7. Veronika Ptáčková 1973 TBM 00:26:27 +00:07:24
8. Jana Kubáňová 1972 TBM 00:26:37 +00:07:34
9. Kateřina Schwabová 1973 TBM 00:26:39 +00:07:36
10. Hana Fučíková 1977 VBM 00:26:57 +00:07:54
11. Lucie Broschová 1974 RBK 00:27:01 +00:07:58
12. Petra Bauerová 1983 nereg. 00:27:24 +00:08:21
13. Eva Mulíčková 1974 ABM 00:28:03 +00:09:00
14. Kamila Mesiarkinová 1982 MBM 00:28:40 +00:09:37
15. Marcela Hiršová 1970 VBM 00:29:31 +00:10:28
16. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:29:42 +00:10:39
17. Košíková JItka 1977 VSP 00:29:48 +00:10:45
18. Marie Janíková 1978 UBM 00:30:46 +00:11:43
19. Viktorie Šťastná 1976 nereg. 00:31:29 +00:12:26
20. Alena Finstrlová 1975 ZBM 00:31:33 +00:12:30
21. Ivana Smětáková 1981 HLV 00:31:43 +00:12:40
22. Dagmar Vršková 1978 ZBM 00:32:19 +00:13:16
23. Lada Jemelíková 1965 VBM 00:32:44 +00:13:41
24. Lenka Zajíčková 1971 TBM 00:33:25 +00:14:22
25. Veronika Tomanová 1977 LBM 00:33:31 +00:14:28
26. Vlasta Doušková 1970 TBM 00:33:33 +00:14:30
27. Zora Čelechovská 1974 UBM 00:34:06 +00:15:03
28. Kamila Tachovská 1976 ZBM 00:36:48 +00:17:45
29. Renata Kučerová 1976 ZBM 00:37:47 +00:18:44
30. Lenka Hrušková 1962 ZBM 00:37:55 +00:18:52
31. Radka Hájková 1966 nereg. 00:38:09 +00:19:06
32. Eva Kroutilová 1978 TBM 00:38:52 +00:19:49
33. Gabriela Rotková 1978 nereg. 00:38:59 +00:19:56
34. Iva Miková 1970 TBM 00:40:14 +00:21:11
35. Nataša Richterová 1974 ADA 00:40:50 +00:21:47
36. Lenka Urbánková 1975 ZBM 00:42:13 +00:23:10
37. Tereza Paseková 1982 nereg. 00:47:31 +00:28:28
38. Jana Košíková 1983 nereg. 00:47:36 +00:28:33
39. Hana Vaculínová 1983 TMB 00:48:38 +00:29:35
40. Dana Kurečková 1976 ABM 00:49:54 +00:30:51
41. Slavka Kozlova 1982 nereg. 00:50:15 +00:31:12
42. Jitka Kyclová 1974 LBM 00:55:48 +00:36:45
Miroslava Hlavová 1963 KON DISK
Radka Šichová 1980 ZBM DISK
Šárka Beránková 1973 ZBM DISK
Daniela Hanousková Boučková 1972 TBM DISK
Hana Buráňová 1970 nereg. DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100