Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1985 - 2000

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Lucia Kovalančíková 1993 HBB 00:19:42 +00:00:39
2. Tereza Novotná 1992 PHK 00:20:02 +00:00:59
3. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:21:01 +00:01:58
4. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:21:40 +00:02:37
5. Petra Koporová 1993 ZBM 00:22:02 +00:02:59
6. Hana Hlavová 1988 ZBM 00:22:08 +00:03:05
7. Lucie Matulová 1988 ADA 00:22:34 +00:03:31
8. Jitka Jeřábková 1994 TZL 00:22:42 +00:03:39
9. Martina Opálková 2000 BBM 00:23:06 +00:04:03
10. Jindra Perůtková 1989 ZBM 00:24:04 +00:05:01
11. Věra Mádlová 1989 ZBM 00:24:22 +00:05:19
12. Monika Molnárová 1994 ZBM 00:24:57 +00:05:54
13. Száva Zsigmond 1985 HUN 00:25:14 +00:06:11
14. Daniela Botiková 1991 LCE 00:25:36 +00:06:33
15. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:25:43 +00:06:40
16. Jana Matušková 1999 RBK 00:26:31 +00:07:28
17. Jana Königová 1986 ZBM 00:26:56 +00:07:53
18. Tereza Uhlíková 1991 PGP 00:27:12 +00:08:09
19. Monika Mazalová 1992 RBK 00:27:33 +00:08:30
20. Anežka Špirková 1990 LPU 00:28:04 +00:09:01
21. Hana Šulerová 1994 TBM 00:28:11 +00:09:08
22. Denisa Jemelíková 1993 ZBM 00:29:29 +00:10:26
23. Hana Nedbálková 1997 ZBM 00:30:07 +00:11:04
24. Hana Dvořáková 1986 ZBM 00:31:23 +00:12:20
25. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:31:55 +00:12:52
26. Eliška Jégrová 1992 nereg. 00:33:10 +00:14:07
27. Jana Stehlíková 1986 TBM 00:33:13 +00:14:10
28. Zuzana Hendrychová 1989 ZBM 00:34:55 +00:15:52
29. Gabriela Přibyl Dovrtělová 1986 nereg. 00:47:18 +00:28:15
30. Nela Králová 1988 nereg. 00:47:38 +00:28:35
Alžbeta Stehlíková 1987 nereg. DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100