Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1985 - 2000

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Bronislav Přibyl 1986 TZL 00:20:06
2. Matěj Burda 1996 BOR 00:20:24 +00:00:18
3. Stanislav Mokrý 1992 ZBM 00:20:29 +00:00:23
4. Jakub Zimmermann 1989 TBM 00:20:33 +00:00:27
5. Pavel Brlica 1993 ZBM 00:20:44 +00:00:38
6. Jakub Hruška 1995 ZBM 00:21:11 +00:01:05
7. Adam Bravený 1988 VBM 00:21:24 +00:01:18
8. Alexandr Jordanov 1995 ZBM 00:21:25 +00:01:19
9. Gilles de Neyer 1989 BEL 00:21:52 +00:01:46
10. Vít Bravený 1991 ZBM 00:22:16 +00:02:10
11. Jakub Šrom 1995 TBM 00:22:52 +00:02:46
12. Jan Komenda 1999 ZBM 00:23:15 +00:03:09
13. Ondřej Stehlík 1986 nereg. 00:24:08 +00:04:02
14. Vojtěch Florián 1999 ABM 00:25:09 +00:05:03
15. Tomáš Kavan 1986 TBM 00:25:22 +00:05:16
16. Yevhen Mazur 1986 UKR 00:25:40 +00:05:34
17. Jan Picek 1991 TJN 00:26:53 +00:06:47
18. Erik Hinkelmann 1994 ZBM 00:27:37 +00:07:31
19. Adam Kožoušek 1985 ZBM 00:27:39 +00:07:33
20. Karel Pauschek 1985 ZBM 00:28:03 +00:07:57
21. Václav Smolík 1992 nereg. 00:28:41 +00:08:35
22. Ladislav Bažant 1989 nereg. 00:28:57 +00:08:51
23. Jiří Thiemel 1989 ASU 00:30:15 +00:10:09
24. Jan Škvor 1990 nereg. 00:32:37 +00:12:31
25. Jan Karlík 1988 TBM 00:33:22 +00:13:16
26. George Neagu 1985 ROU 00:34:23 +00:14:17
27. Kamil Babula 1985 nereg. 00:35:34 +00:15:28
28. Petr Viktorin 1987 nereg. 00:42:08 +00:22:02
29. Ondřej Stejskal 1988 LBM 00:52:53 +00:32:47
Tomáš Kohut 1991 nereg. DISK
Daniel Autrata 1990 TBM DISK
Jan Pavelka 1985 MBM DISK
David Rajnoha 2000 UBM DISK
Petr Bok 1986 nereg. DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100