Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati H pro ročníky narození 2001 - 2019

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Adam Urbánek 2003 ZBM 00:20:21 +00:00:15
2. Tomáš Novotný 2003 TTR 00:22:58 +00:02:52
3. Vojtěch Marek 2004 ZBM 00:23:17 +00:03:11
4. Šimon Kukurugya 2004 43S 00:24:02 +00:03:56
5. Tomáš Odehnal 2005 ADA 00:24:31 +00:04:25
6. Matěj Cícha 2001 TTR 00:25:35 +00:05:29
7. Matěj Hanousek 2004 RBK 00:26:33 +00:06:27
8. Václav Cícha 2004 TTR 00:26:37 +00:06:31
9. Lukáš Kycl 2003 LBM 00:27:33 +00:07:27
10. Vladan Zelený 2004 ZBM 00:33:03 +00:12:57
Vojtěch Drábek 2001 TTR DISK
Jakub Račanský 2005 TBM DISK
Matěj Fousek 2004 RBK DISK
Josef Racek 2004 ZBM DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100