Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati HDD pro ročníky narození 2009 - 2019

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Barbora Schwabová 2011 TBM 00:18:30 +00:00:30
2. Kamila Beránková 2011 ZBM 00:19:48 +00:01:48
3. Hedvika Francová 2010 TBM 00:22:10 +00:04:10
4. Eliška Kroutilová 2013 TBM 00:22:27 +00:04:27
5. Tereza Kučerová 2009 ZBM 00:23:50 +00:05:50
6. Anna Slavíková 2011 CHA 00:24:05 +00:06:05
7. Jolana Bašeová 2010 ZBM 00:26:56 +00:08:56
8. Anna Stehlíková 2015 nereg. 00:27:50 +00:09:50
9. Eliška Slámová 2012 nereg. 00:28:12 +00:10:12
10. Eliška Tomíčková 2010 TBM 00:28:58 +00:10:58
11. Zuzana Šichová 2011 ZBM 00:32:04 +00:14:04
12. Julie Beránková 2009 ZBM 00:34:15 +00:16:15
13. Ivana Tomíčková 2013 TBM 00:35:13 +00:17:13
14. Eliška Dohnalová 2012 nereg. 00:39:54 +00:21:54
15. Ema Fučíková 2011 nereg. 00:40:32 +00:22:32
16. Petra Skobová 2015 nereg. 00:42:07 +00:24:07
17. Lucie Malá 2011 TBM 00:45:18 +00:27:18
18. Berenika Zelená 2012 ZBM 00:45:31 +00:27:31
19. Michaela Kozáková 2015 TBM 00:49:47 +00:31:47
20. Zuzana Kozáková 2013 TBM 00:51:13 +00:33:13
21. Lucie Ptáčková 2013 TBM 01:02:47 +00:44:47

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100