Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati HDD pro ročníky narození 2009 - 2019

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Matěj Šicha 2010 ZBM 00:18:00
2. František Koča 2011 ZBM 00:18:43 +00:00:43
3. Mikuláš Ferenčák 2009 ZBM 00:19:09 +00:01:09
4. Jan Janík 2013 UBM 00:20:22 +00:02:22
5. Vít Jašek 2011 ABR 00:21:13 +00:03:13
6. Martin Hikl 2011 nereg. 00:21:36 +00:03:36
7. František Skřivanek 2011 TBM 00:25:35 +00:07:35
8. Martin Šilar 2011 UBM 00:25:40 +00:07:40
9. Tadeáš Kroutil 2009 TBM 00:25:59 +00:07:59
10. Ondřej Nekula 2016 nereg. 00:26:10 +00:08:10
11. Kryštof Kozel 2015 nereg. 00:26:53 +00:08:53
12. Patrik Kubáň 2010 TBM 00:27:45 +00:09:45
13. Martin Slavík 2014 nereg. 00:33:33 +00:15:33
14. Vilém Vaculín 2013 TMB 00:34:27 +00:16:27
15. Ondřej Janča 2013 TBM 00:37:31 +00:19:31
16. Jakub Dvořák 2015 nereg. 00:39:10 +00:21:10
17. Robin Burdilák 2015 nereg. 00:48:41 +00:30:41
18. Vojtěch Kozák 2011 TBM 00:51:49 +00:33:49
19. Jindřich Pavelka 2017 MBM 00:54:48 +00:36:48
Jáchym Franc 2011 TBM DISK
Matěj Paseka 2015 nereg. DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100