Výsledky závodu

Adamna Cup 2019, 17. ročník, Brno - Řečkovice

Výsledky na trati ZV pro ročníky narození 2005 - 2019

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Tomáš Urbánek 2006 ZBM 00:18:05
2. Vojtěch Koča 2006 ZBM 00:18:41 +00:00:36
3. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:20:36 +00:02:31
4. Jan Urválek 2007 TBM 00:21:07 +00:03:02
5. Filip Marek 2007 ZBM 00:21:54 +00:03:49
6. Martin Bulička 2008 ZBM 00:22:17 +00:04:12
7. Jan Lasota 2006 ZBM 00:22:29 +00:04:24
8. Martin Grünwald 2007 nereg. 00:25:18 +00:07:13
9. Jiří Račanský 2007 TBM 00:26:24 +00:08:19
10. Matěj Baše 2005 ZBM 00:27:22 +00:09:17
11. Jakub Komenda 2007 nereg. 00:27:44 +00:09:39
12. Ondřej Kycl 2005 LBM 00:29:52 +00:11:47
13. Kryštof Franc 2008 TBM 00:31:41 +00:13:36
14. Jošt Kroutil 2007 TBM 00:32:19 +00:14:14
15. Michal Kycl 2005 LBM 00:34:30 +00:16:25
16. Jakub Lasota 2008 nereg. 00:36:02 +00:17:57
17. František Dohnal 2009 ZBM0811 00:37:20 +00:19:15
18. Jakub Dvořák 2005 BBM 00:41:44 +00:23:39
19. Rudolf Richter 2006 ADA 00:43:12 +00:25:07
20. Mikuláš Dojiva 2007 nereg. 00:55:15 +00:37:10
Matyáš Malý 2009 TBM DISK
Tomáš Kučera 2006 ZBM DISK

Novinky

3.12.2019 11:58  před 5 dny 
Ztráty a nálezy: vše je k vyzvednutí na CEITEC VUT, volejte 776 627 692. Kromě věcí na fotce ještě výzva od Vladana zeleného a Jany Kubáňové (níže).

3.12.2019 11:52  před 5 dny 
Vladan Zelený: Na dnešním závodě někdo při odchodu zaměnil svoje boty za moje. Jedná se o špuntovky INOV x-talon 212 zeleno černé barvy velikosti 39,5 EU. Velikost svých bot si již přesně nepamatuji (cca 41-43),ale zevnitř jazyku je již trochu rozmazané jméno Vladan. Prosím o zveřejnění této záměny na stránkách závodu, s prosbou o zpětnou výměnu bot. Píšte na: pzeleny@post.cz, 775 595 993
Jana Kubáňová: Mám jednu botu INOV jedné barvy a druhou druhé barvy. Obě jsou moje velikost, jedna z nich je moje, druhá cizí. Kdo to má taky tak jen inverzně? Vyměníme to zpět?

2.12.2019 11:32  před 6 dny 
Tak ještě jednou a lépe :-) Omylem jsme dali do novinkek odkazy na loňské mezičasy, už je to opravené, mezičasy jsou zde.

1.12.2019 22:54  před 7 dny 
Doplnili jsme mezičasy závodu o varianty self-choice, které si kdo vybral. První kontrola v mezičasech je čas celé self-choice části, tj. až po 4. kontrolu. Nejkratší byla varianta C (930m), poté A (989m) a nejdelší byla B (1031m).

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Děkujeme všem 311 běžcům za účast a jsme rádi, že vaše přízň neklesá. Máme z toho radost a budeme se snažit ji dělat i vám. Tak naviděnou na dalším ročníku, tentokráte již 3.4.2020!

1.12.2019 20:02  před 7 dny 
Zveřejněny mezičasy závodu. Ještě během večera doplníme kdo si vybral jakou variantu v self-choice, ať to můžete studovat :-)

1.12.2019 17:02  před 7 dny 
Zveřejněny výsledky.

1.12.2019 16:00  před 7 dny 
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

28.11.2019 15:31
Všech 599 map na nedělní Adamna Cup je vytištěno. A proč je jich tolik? Protože tratě H a D potřebují mít z první strany self-choice část a z druhé zbytek trati. Nastudujte si raději pořádně všechny informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

28.11.2019 1:28
Zveřejnili jsme startovky. Pokud vám váš startovní čas nevyhovuje, není problém se s někým vyměnit. A nemusíte nám to ani hlásit.

Starší novinky >>

100