Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 18. ročník, Brno - Bystrc

Výsledky na trati D pro ročníky narození 2003 - 2021

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Lucie Hlaváčová 2006 TBM 00:19:49 +00:01:35
2. Kateřina Doušková 2006 TBM 00:20:15 +00:02:01
3. Klára Barnatová 2003 ZBM 00:21:58 +00:03:44
4. Hana Doušková 2006 TBM 00:22:19 +00:04:05
5. Martina Ehlová 2006 TBM 00:22:32 +00:04:18
6. Ema Fuchsová 2006 TBM 00:23:14 +00:05:00
7. Klára Kurečková 2006 TBM 00:23:59 +00:05:45
8. Eliška Tomanová 2006 LBM 00:24:22 +00:06:08
9. Tereza Dušková 2005 TBM 00:25:15 +00:07:01
10. Věra Staňková 2004 GBM 00:25:21 +00:07:07
11. Magda Barnatová 2006 ZBM 00:27:21 +00:09:07
12. Klára Mazálková 2005 ZBM 00:31:09 +00:12:55
13. Julie Richterová 2003 ADA 00:36:52 +00:18:38
14. Stela Škvařilová 2004 nereg. 00:43:30 +00:25:16

Novinky

12.4.2021 9:06
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek a tím končíme pořádání ročníku 2021 :-) Děkujeme všem 240 běžcům a těším se zase příště.

9.4.2021 22:24
Doplnili jsme mezičasy o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejméně výhodné.

9.4.2021 19:50
Zveřejněny mezičasy závodu.

9.4.2021 19:31
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 239 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

9.4.2021 15:20

8.4.2021 20:25
Kvůli COVIDu zítra nemůžeme promítat výsledky, abyste se neshlukovali, budou však naskakovat online na stránce závodu. Po doběhu tedy zamiřte místo k projektoru sem na tyto stránky.

8.4.2021 20:20
Vše je připraveno, těšíme se na vás :-) Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

7.4.2021 16:05
Zveřejnili jsme startovky.

7.4.2021 0:01
O půlnoci se uzavřely přihlášky na počtu 240. Protože však ještě mapy do tisku neodesíláme, protáhli jste termín přihlášek do 7.4. do 12:00. Dál už to ale fakt protahovat nebudem, tak bacha :-)

6.4.2021 19:16
Zaktualizovali jsme propozice. Mrkněte na ně prosím, jsou tam kvůli COVID některé nestandardní věci.

Starší novinky >>

100