Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1987 - 2002

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Petr Horvát 1994 TBM 00:20:54
2. Stanislav Mokrý 1992 ZBM 00:21:54 +00:01:00
3. Filip Adámek 2001 ABM 00:23:35 +00:02:41
4. Jakub Zimmermann 1989 TBM 00:23:41 +00:02:47
5. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:24:32 +00:03:38
6. Alexandr Jordanov 1995 ZBM 00:26:04 +00:05:10
7. Ondřej Hasman 1993 VPM 00:26:53 +00:05:59
8. Matěj Rajnošek 1988 BZR 00:27:34 +00:06:40
9. Jan Sháněl 1994 CHC 00:28:11 +00:07:17
10. Martin Kinc 1999 GBM 00:28:53 +00:07:59
11. Pavel Ptáček ml. 1996 BBM 00:37:12 +00:16:18
12. Jan Karlík 1988 TBM 00:41:06 +00:20:12
13. Václav Smolík 1992 nereg. 00:41:48 +00:20:54
14. Daniel Autrata 1990 TBM 00:46:39 +00:25:45
15. Vojtěch Kovařovic 1992 nereg. 00:48:16 +00:27:22
16. Vilém Obrátil 1992 nereg. 00:57:41 +00:36:47
Jiří Thiemel 1989 TBM DISK

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100