Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 18. ročník, Brno - Bystrc

Výsledky na trati ZV pro ročníky narození 2007 - 2021

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Jonáš Ptáček 2007 TBM 00:16:28
2. Jiří Račanský 2007 TBM 00:16:55 +00:00:27
3. Filip Schwab 2007 TBM 00:17:24 +00:00:56
4. Ondřej Štěpánek 2008 TBM 00:18:08 +00:01:40
5. Martin Bulička 2008 ZBM 00:19:48 +00:03:20
6. Max Denemarek 2008 TBM 00:19:49 +00:03:21
7. Štěpán Hájek 2008 TBM 00:22:48 +00:06:20
8. Martin Zřídkaveselý 2008 ZBM 00:24:06 +00:07:38
9. Filip Marek 2007 ZBM 00:25:14 +00:08:46
10. Matěj Toman 2009 LBM 00:27:14 +00:10:46
11. Vojtěch Polášek 2009 ner 00:37:19 +00:20:51
12. Ondřej Kyncl 2010 ZBM 00:40:00 +00:23:32

Novinky

12.4.2021 9:06
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek a tím končíme pořádání ročníku 2021 :-) Děkujeme všem 240 běžcům a těším se zase příště.

9.4.2021 22:24
Doplnili jsme mezičasy o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejméně výhodné.

9.4.2021 19:50
Zveřejněny mezičasy závodu.

9.4.2021 19:31
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 239 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

9.4.2021 15:20

8.4.2021 20:25
Kvůli COVIDu zítra nemůžeme promítat výsledky, abyste se neshlukovali, budou však naskakovat online na stránce závodu. Po doběhu tedy zamiřte místo k projektoru sem na tyto stránky.

8.4.2021 20:20
Vše je připraveno, těšíme se na vás :-) Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

7.4.2021 16:05
Zveřejnili jsme startovky.

7.4.2021 0:01
O půlnoci se uzavřely přihlášky na počtu 240. Protože však ještě mapy do tisku neodesíláme, protáhli jste termín přihlášek do 7.4. do 12:00. Dál už to ale fakt protahovat nebudem, tak bacha :-)

6.4.2021 19:16
Zaktualizovali jsme propozice. Mrkněte na ně prosím, jsou tam kvůli COVID některé nestandardní věci.

Starší novinky >>

100