Adamna Cup 2006

Datum: 12.03.2006

Ročník: 4.

Místo: Brno - Žabovřesky

Mapa: Rosnička

Účast: 29 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:22:54 200
2. Petra Tvarůžková 1984 SJI 00:23:49 +00:00:55 190
3. Jana Gebauerová 1979 ZBM 00:24:41 +00:01:47 182
4. Marie Stratilová 1987 ZBM 00:27:05 +00:04:11 176
5. Pája Šulerová 1991 TBM 00:27:30 +00:04:36 172
6. Veronika Křístková 1983 ZBM 00:27:48 +00:04:54 170
7. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:32:38 +00:09:44 169
8. Hana Rambousková 1988 ZBM 00:35:21 +00:12:27 168
9. Kateřina Krätschmerová 1985 VRB 00:35:46 +00:12:52 167
10. Ivana Korpasová 1973 LBM 00:40:17 +00:17:23 166

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:17:01 200
2. Tomáš Dlabaja 1983 ZBM 00:17:43 +00:00:42 190
3. David Kabáth 1984 ZBM 00:19:28 +00:02:27 182
4. Štěpán Zimmermann 1991 ZBM 00:21:24 +00:04:23 176
5. Jiří Urválek 1961 TBM 00:21:54 +00:04:53 172
6. Jan Drábek 1985 ZBM 00:22:39 +00:05:38 170
7. Zdeněk Rajnošek 1985 ZBM 00:22:41 +00:05:40 169
8. Tomáš Liščinský 1984 TBM 00:25:40 +00:08:39 168
9. Libor Adámek 1967 ABM 00:25:50 +00:08:49 167
10. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:26:06 +00:09:05 166
11. Peter Mlynárik 1965 ZBM 00:26:58 +00:09:57 165
12. Richard Pátek 1976 ZBM 00:27:32 +00:10:31 164
13. Pepa Šuler 1960 TBM 00:27:44 +00:10:43 163
14. Václav Štěpánský 1961 ZBM 00:28:35 +00:11:34 162
15. Michal Gross 1969 ABM 00:28:36 +00:11:35 161
16. Luboš Minařík 1957 TBM 00:29:50 +00:12:49 160
17. Jaroslav Korpas 1961 LBM 00:31:11 +00:14:10 159
18. Jan Mokrý 1966 ABM 00:31:30 +00:14:29 158
19. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:32:20 +00:15:19 157

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

25.11.2021 23:37  před 2 dny 
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59  před 3 dny 
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39  před 3 dny 
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38  před 6 dny 
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33  před 6 dny 
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

21.11.2021 18:46  před 6 dny 
Mapa na Adamna Cup je hotová, doplňujeme poslední ukázku nové mapy.

18.11.2021 9:41
Přidáváme ukázky nové mapy závodního prostoru. Zatím jsou jen dvě, tu třetí dodáme, jakmile tu část mapy domapujeme :-) Těšte se - přestože je to zase Bystrc, jde o nový prostor, kde se na jaře vůbec neběželo.

17.11.2021 21:55
Zveřejnili jsme propozice a otevřeli přihlášky. Pozor, do termínu zbývá už jen 7 dní! Tak to tam rovnou bouchněte ;-)

16.11.2021 17:29
Propozice můžete očekávat v nejbližších dnech.

16.11.2021 17:19
Sice tu stále nic není, ale Adamna Cup bude. Čekali jsme, jak se aktuální COVID situace vyvine. A asi ho zase raději připravíme tak, aby ho bylo možné uspořádat i v případě nějakého lockdownu.

Starší novinky >>

200