Adamna Cup 2003

Datum: 23.02.2003

Ročník: 1.

Místo: Brno - Vinohrady

Mapa: Akátky

Účast: 59 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Petra Škodová 1983 LPU 00:32:04 200
2. Zuzana Klimplová 1981 LPU 00:33:11 +00:01:07 190
3. Lenka Klimplová 1979 LPU 00:33:56 +00:01:52 182
4. Veronika Křístková 1983 ZBM 00:34:08 +00:02:04 176
5. Pavla Čermáková 1973 ZBM 00:34:25 +00:02:21 172
6. Iva Matulová 1984 RBK 00:34:52 +00:02:48 170
7. Eva Janská 1984 KIM 00:35:59 +00:03:55 169
8. Jitka Kabáthová 1955 ZBM 00:36:24 +00:04:20 168
9. Marie Stratilová 1987 ZBM 00:36:29 +00:04:25 167
10. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:38:38 +00:06:34 166
11. Adéla Štěpánská 1988 ZBM 00:39:48 +00:07:44 165
12. Iva Jánská 1957 KIM 00:41:18 +00:09:14 164
13. Hana Rambousková 1988 ZBM 00:43:11 +00:11:07 163
14. Kristýna Kovářová 1984 DKP 00:43:39 +00:11:35 162
15. Lucie Procházková 1988 RBK 00:45:50 +00:13:46 161
16. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:46:28 +00:14:24 160
17. Jana Tomanová 1949 KIM 00:53:40 +00:21:36 159
18. Zuzana Minaříkova 1991 TBM 01:01:28 +00:29:24 158
19. Nela Gottvaldová 1986 ZBM 01:03:53 +00:31:49 157
Barbara Reinerová 1984 ZBM DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:32:59 200
2. Zbyněk Štěrba 1983 LPU 00:33:13 +00:00:14 190
3. David Kabáth 1984 ZBM 00:35:19 +00:02:20 182
4. Tomáš Hikl 1981 nereg. 00:36:21 +00:03:22 176
5. Martin Stehlík 1985 ZBM 00:39:20 +00:06:21 172
6. Petr Matula 1982 RBK 00:39:48 +00:06:49 170
7. Igor Klimenko 1980 ZBM 00:40:10 +00:07:11 169
8. Petr Přikryl 1967 ABM 00:41:13 +00:08:14 168
9. Libor Adámek 1967 ABM 00:41:20 +00:08:21 167
10. Jakub Zimmermann 1989 ZBM 00:41:20 +00:08:21 166
11. Jan Procházka 1984 PGP 00:41:30 +00:08:31 165
12. Radim Kheil 1973 PBM 00:41:59 +00:09:00 164
13. Tomáš Dlabaja 1983 TZL 00:42:23 +00:09:24 163
14. Jiří Urválek 1961 TBM 00:43:24 +00:10:25 162
15. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:43:26 +00:10:27 161
16. Richard Pátek 1976 ZBM 00:45:10 +00:12:11 160
17. Jakub Pracný 1986 ZBM 00:45:12 +00:12:13 159
18. Michal Gross 1969 ABM 00:45:14 +00:12:15 158
19. Jiří Zelinka 1987 ZBM 00:46:02 +00:13:03 157
20. Peter Mlynárik 1965 ZBM 00:46:34 +00:13:35 156
21. Luboš Minařík 1957 TBM 00:47:21 +00:14:22 155
22. Daniel Hájek 1989 ZBM 00:49:08 +00:16:09 154
23. Matěj Lexa 1966 ZBM 00:49:21 +00:16:22 153
24. Václav Štěpánský 1961 ZBM 00:49:28 +00:16:29 152
25. Libor Robotka 1953 PBM 00:49:30 +00:16:31 151
26. Jiří Mareček 1959 nereg. 00:52:54 +00:19:55 150
27. Ivo Denemarek 1979 ZBM 00:56:04 +00:23:05 149
28. Karel Šimáček 1989 nereg. 00:58:39 +00:25:40 148
29. Michal Soldán 1985 ABM 01:00:38 +00:27:39 147
30. Filip Dědic 1988 ZBM 01:04:41 +00:29:42 146
31. Ondřej Novotný 1992 ABM 01:03:53 +00:30:54 145
32. Bedřich Aba-Said 1992 ABM 01:10:15 +00:37:16 144
33. Pavel Fráňa 1959 nereg. 01:18:20 +00:45:21 143
Aleš Skála 1954 nereg. DISK 0
Radek Jízdný nereg. DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Tom Blatný nereg. 00:35:21 200
2. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:49:13 +00:13:52 190
3. Ota Hirš 1998 TBM 01:10:40 +00:35:19 182
Jan Říha 1993 nereg. DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

25.11.2021 23:37  před 2 dny 
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59  před 3 dny 
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39  před 3 dny 
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38  před 6 dny 
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33  před 6 dny 
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

21.11.2021 18:46  před 6 dny 
Mapa na Adamna Cup je hotová, doplňujeme poslední ukázku nové mapy.

18.11.2021 9:41
Přidáváme ukázky nové mapy závodního prostoru. Zatím jsou jen dvě, tu třetí dodáme, jakmile tu část mapy domapujeme :-) Těšte se - přestože je to zase Bystrc, jde o nový prostor, kde se na jaře vůbec neběželo.

17.11.2021 21:55
Zveřejnili jsme propozice a otevřeli přihlášky. Pozor, do termínu zbývá už jen 7 dní! Tak to tam rovnou bouchněte ;-)

16.11.2021 17:29
Propozice můžete očekávat v nejbližších dnech.

16.11.2021 17:19
Sice tu stále nic není, ale Adamna Cup bude. Čekali jsme, jak se aktuální COVID situace vyvine. A asi ho zase raději připravíme tak, aby ho bylo možné uspořádat i v případě nějakého lockdownu.

Starší novinky >>

200