Adamna Cup 2011

Zobrazit mapy všech tratí

Datum: 13.02.2011

Ročník: 9.

Místo: Brno - Medlánky

Mapa: Medlánky

Účast: 133 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:23:59
2. Adélka Indráková 1991 UOL 00:24:19 +00:00:20
3. Hana Hlavová 1988 ZBM 00:26:44 +00:02:45
4. Petra Koporová 1993 ZBM 00:28:48 +00:04:49
5. Zuzka Hendrychová 1989 ZBM 00:29:15 +00:05:16
6. Andrea Moučková 1992 RBK 00:31:08 +00:07:09
7. Barbora Hrušková 1993 ZBM 00:31:31 +00:07:32
8. Jindra Hlavová 1989 KON 00:31:42 +00:07:43
9. Kateřina Chromá 1994 ZBM 00:32:56 +00:08:57
10. Hana Najmanová 1985 VBM 00:33:09 +00:09:10
11. Jana Gebauerová 1979 ZBM 00:33:20 +00:09:21
12. Lada Jemelíková 1965 VBM 00:34:27 +00:10:28
13. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:35:17 +00:11:18
14. Regina Mokrá 1968 ABM 00:35:44 +00:11:45
15. Dorota Drozdová 1978 ABM 00:36:25 +00:12:26
16. Lenka Koporová 1997 ZBM 00:36:40 +00:12:41
17. Magdaléna Tužilová 1994 RBK 00:36:43 +00:12:44
18. Denisa Jemelíková 1993 ZBM 00:37:29 +00:13:30
19. Lucie Molková nereg. 00:37:49 +00:13:50
20. Lucie Procházková 1988 ADA 00:38:23 +00:14:24
21. Lenka Hrušková 1962 YBM 00:39:54 +00:15:55
22. Radka Šichová 1980 ABM 00:39:58 +00:15:59
23. Iva Matulová 1984 GBM 00:40:36 +00:16:37
24. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:41:08 +00:17:09
25. Hana Fučíková 1977 VBM 00:42:25 +00:18:26
26. Tereza Skládanková 1989 RBK 00:44:39 +00:20:40
27. Martina Pölzelbauer 1984 nereg. 00:45:11 +00:21:12
28. Zdenka Křížová 1950 PZR 00:45:14 +00:21:15
29. Monika Pekárková 1992 RBK 00:45:50 +00:21:51
30. Lucie Ševčíková nereg. 00:46:46 +00:22:47
31. Helen Procházková 1953 TBM 00:47:42 +00:23:43
32. Daniela Habrová nereg. 00:47:59 +00:24:00
33. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:48:48 +00:24:49
34. Kateřina Chmelíková 1982 VBM 00:52:44 +00:28:45
35. Jitka Tesařová 1964 RBK 00:54:44 +00:30:45
36. Zlatka Kadlecová 1983 ZBM 00:59:22 +00:35:23
37. Lenka Matyášová 1964 LBM 00:59:33 +00:35:34
38. Hana Kočová 1986 ZBM 01:00:48 +00:36:49
39. Michaela Marečková 1992 RBK 01:07:08 +00:43:09
40. Sylva Štěpánská 1962 nereg. 01:08:36 +00:44:37
41. Eva Chromá 1963 ZBM 01:10:09 +00:46:10
42. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 01:11:09 +00:47:10
43. Dita Kršková 1972 nereg. 01:49:44 +01:25:45
Renáta Kaszperová nereg. DISK
Zora Harmatová 1961 nereg. DISK
Markéta Firešová 1999 ZBM DISK
Jana Schwarzová 1984 nereg. DISK
Kateřina Borecká 1988 ZBM DISK
Martina Jindřišková 1985 ZBM DISK
Petra Tvarůžková 1984 ZBM DISK
Lucie Mezníková 1991 ZBM DISK
Jana Humlíčková 1973 UBM DISK

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Roman Zbranek 1988 ASU 00:19:38
2. Jakub Zimmermann 1989 ZBM 00:19:44 +00:00:06
3. Stanislav Mokrý 1992 ABM 00:19:53 +00:00:15
4. Libor Zřídkaveselý 1972 ZBM 00:20:02 +00:00:24
5. Michal Bialožyt 1987 ZBM 00:20:10 +00:00:32
6. Jan Zháňal 1987 ZBM 00:20:14 +00:00:36
7. Karel Fučík 1972 VBM 00:20:30 +00:00:52
8. David Vedra 1974 TBM 00:20:31 +00:00:53
9. Adam Chloupek 1993 STH 00:20:56 +00:01:18
10. Adam Kazda 1991 ZBM 00:21:33 +00:01:55
11. Ondřej Novotný 1992 ABM 00:21:37 +00:01:59
12. Petr Přikryl 1967 ABM 00:21:45 +00:02:07
13. Lukáš Pátek 1989 SRK 00:22:27 +00:02:49
14. Jiří Zelinka 1987 ZBM 00:22:51 +00:03:13
15. Lukáš Chvátal 1983 ZBM 00:23:51 +00:04:13
16. Marek Prášil 1973 SJI 00:24:05 +00:04:27
17. Martin Janda 1980 DOB 00:24:14 +00:04:36
18. Radim Kheil 1973 PBM 00:24:26 +00:04:48
19. Tomáš Liščinský 1984 ZBM 00:24:32 +00:04:54
20. Jiří Urválek 1961 TBM 00:25:01 +00:05:23
21. Jan Drábek 1985 ZBM 00:25:04 +00:05:26
22. Ondřej Švirák 1991 ZBM 00:26:16 +00:06:38
23. Štěpán Obrátil 1994 ABM 00:26:35 +00:06:57
24. Richard Pátek 1976 ZBM 00:27:15 +00:07:37
25. David Kabáth 1984 ZBM 00:28:18 +00:08:40
26. Jan Pavelka 1985 nereg. 00:29:07 +00:09:29
27. Jan Mokrý 1966 ABM 00:30:24 +00:10:46
28. Ondřej Kříž 1980 PZR 00:30:27 +00:10:49
29. René Humlíček 1971 UBM 00:30:39 +00:11:01
30. Václav Štěpánský 1961 ZBM 00:30:43 +00:11:05
31. Vít Kasal 1975 SBK 00:30:44 +00:11:06
32. Ondřej Vlček 1986 nereg. 00:30:58 +00:11:20
33. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:31:01 +00:11:23
34. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:31:07 +00:11:29
35. Ladislav Bažant 1989 nereg. 00:32:17 +00:12:39
36. Tomáš Buryška 1989 nereg. 00:32:53 +00:13:15
37. Luboš Minařík 1957 TBM 00:36:28 +00:16:50
38. Ilja Dvorský 1961 SKM 00:37:01 +00:17:23
39. Petr Koňas nereg. 00:37:29 +00:17:51
40. Jiří Mareček 1959 RBK 00:39:38 +00:20:00
41. Jan Procházka 1949 TBM 00:39:39 +00:20:01
42. Zdeněk Cidlík 1967 nereg. 00:39:44 +00:20:06
43. Miroslav Rajnoha 1971 UBM 00:40:04 +00:20:26
44. Aleš Chmelík 1947 VBM 00:45:33 +00:25:55
45. František Churý 1985 nereg. 00:45:56 +00:26:18
46. Martin Kinc 1999 GBM 00:46:43 +00:27:05
47. Libor Robotka 1953 PBM 00:47:01 +00:27:23
48. Pavel Kříž 1948 PZR 00:47:26 +00:27:48
49. Petr Matyáš 1961 LBM 00:53:13 +00:33:35
50. Marek Schwarz nereg. 00:56:12 +00:36:34
51. Martin Horský 1989 nereg. 00:57:45 +00:38:07
52. Jiří Toufar 1966 nereg. 01:02:21 +00:42:43
53. Jiří Chromý 1958 nereg. 01:05:28 +00:45:51
54. Tomáš Novotný 1977 nereg. 01:05:32 +00:45:55
55. Ladislav Ptáček 1953 BBM 01:11:08 +00:51:30
56. David Rajnoha 2000 UBM 01:12:30 +00:52:52
57. Jan Grussmann 1989 nereg. 01:20:33 +01:00:55
58. Rudolf Kovář 1987 nereg. 01:24:08 +01:04:30
59. Jan Krátký nereg. 02:10:29 +01:50:51
Emil Bauer 1944 VBM DISK
Miroslav Obrátil 1965 ABM DISK
Petr Humlíček 1997 UBM DISK
Michael Pölzelbauer 1970 nereg. DISK
Jiří Zejda 1978 ABM DISK
Miloš Nykodým 1990 ZBM DISK
Zdeněk Mazal 1981 VBM DISK
Daniel Hájek 1989 ZBM DISK
Vít Bravený 1991 ZBM DISK
Josef Pirochta nereg. DISK

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Petr Horký 2001 UBM 00:16:23
2. Kateřina Grycová 2000 TBM 00:18:41 +00:02:18
3. Jakub Horký 2002 UBM 00:20:24 +00:04:01
4. Jan Sedlář 2000 nereg. 00:21:33 +00:05:10
5. Jolanka Sedlářová nereg. 00:21:37 +00:05:14
6. Jošt Kroutil 2007 ZBM 00:43:11 +00:26:48
7. Vojtěch Koča 2006 nereg. 00:43:33 +00:27:10
8. Lenka Smetanová nereg. 00:43:51 +00:27:28
9. Barbora Pirochtová nereg. 00:44:22 +00:27:59
10. Tadeáš Kroutil 2009 ZBM 00:48:05 +00:31:42
Jan Urválek 2007 TBM DISK
Zuzana Kršková 2003 nereg. DISK

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

200