Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati D pro ročníky narození 1987 - 2002

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Klára Nechanická 2000 TBM 00:21:17
2. Jitka Jeřábková 1994 TZL 00:21:18 +00:00:01
3. Lenka Svobodová 1995 PHK 00:24:32 +00:03:15
4. Barbora Zháňalová 1993 ZBM 00:25:18 +00:04:01
5. Adéla Chromá 1988 TBM 00:25:25 +00:04:08
6. Věra Mádlová 1989 PBM 00:26:19 +00:05:02
7. Lucie Matulová 1988 ADA 00:28:13 +00:06:56
8. Veronika Grycová 1998 TBM 00:28:29 +00:07:12
9. Eliška Kutrová 1993 nereg. 00:30:26 +00:09:09
10. Zuzana Hendrychová 1989 ZBM 00:30:29 +00:09:12
11. Anežka Špirková 1990 LPU 00:31:49 +00:10:32
12. Eva Adamová 1987 ZBM 00:35:29 +00:14:12
13. Eliška Kleiberová 1999 nereg. 00:36:18 +00:15:01
14. Hana Šulerová 1994 nereg. 00:37:52 +00:16:35
15. Tereza Konšelová 1995 nereg. 00:39:53 +00:18:36
16. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:40:56 +00:19:39
17. Markéta Hrbáčková 1999 ZBM 01:00:41 +00:39:24

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100