Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati H pro ročníky narození 0 - 1986

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Marek Prášil 1973 TTR 00:24:56 +00:04:02
2. Jiří Ježek 1984 PHK 00:25:31 +00:04:37
3. Jiří Ehl 1977 TBM 00:26:50 +00:05:56
4. Petr Jašek 1976 STE 00:28:02 +00:07:08
5. Karel Pauschek 1985 ZBM 00:28:13 +00:07:19
6. Pavel Kořan 1974 VBM 00:28:25 +00:07:31
7. Michal Šrubař 1986 ASU 00:28:53 +00:07:59
8. Jan Kopáček 1985 CHT 00:30:39 +00:09:45
9. Zdeněk Stachoň 1980 SKM 00:31:06 +00:10:12
10. Jiří Urválek 1961 TBM 00:31:30 +00:10:36
11. Tomáš Verner 1982 VBM 00:31:43 +00:10:49
12. Tomáš Kyncl 1972 ZBM 00:32:11 +00:11:17
13. David Schwab 1974 TBM 00:32:13 +00:11:19
14. Martin Hubík 1985 TBM 00:33:04 +00:12:10
15. Adam Kožoušek 1985 ZBM 00:33:37 +00:12:43
16. Jiří Šedivý 1982 VBM 00:33:39 +00:12:45
17. Tomáš Kavan 1986 TBM 00:33:40 +00:12:46
18. Tomáš Chloupek 1984 VBM 00:34:45 +00:13:51
19. Lubomír Trš 1973 PBM 00:35:03 +00:14:09
20. Robert Kurečka 1972 ABM 00:35:31 +00:14:37
21. Jan Škvařil 1973 nereg. 00:35:32 +00:14:38
22. Svatoš Coufal 1967 ZBM 00:35:33 +00:14:39
23. Jan Mokrý 1966 ABM 00:36:35 +00:15:41
24. Tomáš Sychra 1983 VBM 00:36:37 +00:15:43
25. Pavel Rotek 1977 ZBM 00:36:54 +00:16:00
26. Vít Suchomel 1984 MBM 00:37:50 +00:16:56
27. Martin Dvořák 1984 ZBM 00:39:00 +00:18:06
28. Pavel Dohnal 1980 ZBM 00:39:25 +00:18:31
29. Claudio La-Carbonara 1973 TBM 00:40:17 +00:19:23
30. Roman Hrabec 1982 nereg. 00:40:17 +00:19:23
31. Jan Šťastný 1980 nereg. 00:40:34 +00:19:40
32. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:40:44 +00:19:50
33. Martin Račanský 1974 nereg. 00:41:08 +00:20:14
34. Tomáš Horký 1967 TBM 00:41:26 +00:20:32
35. Pavel Mokrý 1968 ABM 00:41:52 +00:20:58
36. Martin Šňupárek 1971 TBM 00:42:06 +00:21:12
37. Jan Robotka 1978 PBM 00:42:25 +00:21:31
38. Radek Šilar 1972 UBM 00:42:49 +00:21:55
39. Petr Vaculín 1980 nereg. 00:42:51 +00:21:57
40. Jiří Mareček 1959 ADA 00:43:22 +00:22:28
41. Jan Král 1969 TBM 00:44:30 +00:23:36
42. Petr Sedláček 1972 nereg. 00:45:16 +00:24:22
43. Ivo Hažmuk 1970 GBM 00:48:13 +00:27:19
44. Zbyněk Žáček 1971 RBK 00:49:53 +00:28:59
45. Jiří Kozel 1981 ABM 00:50:46 +00:29:52
46. Tomáš Paseka 1982 nereg. 00:51:24 +00:30:30
47. Miroslav Beránek 1977 ZBM 00:51:50 +00:30:56
48. Tomáš Rudolf 1984 ZBM 00:52:02 +00:31:08
49. Martin Kovarik 1982 nereg. 00:54:57 +00:34:03
50. Petr Vostal 1974 TBM 00:55:14 +00:34:20
51. Jan Fuchs 1971 nereg. 00:55:55 +00:35:01
52. Vojtěch Procházka 1986 nereg. 00:55:58 +00:35:04
53. Miloš Dvořák 1973 BBM 01:00:16 +00:39:22
54. Ludek Zalud 1975 nereg. 01:04:22 +00:43:28
55. Antonín Karásek 1960 nereg. 01:11:38 +00:50:44
56. David Polách 1980 ZBM 01:15:02 +00:54:08
57. Ladislav Jadviščok 1977 UOL 01:16:08 +00:55:14
Miloš Ryšavý 1976 ZBM DISK
Nikolaj Jordanov 1965 VBM DISK
Ivo Denemarek 1979 BBM DISK
Ondřej Toman 1975 LBM DISK
Miroslav Kycl 1971 LBM DISK
Miroslav Rajnoha 1971 UBM DISK
Ondřej Mulíček 1974 ABM DISK
Petr Dvořáček 1970 TBM DISK
Radim Kheil 1973 PBM DISK
Petr Hrouda 1969 VBM DISK
Petr Novotný 1973 nereg. DISK
Ondřej Ženka 1982 ner DISK
Radek Smutný 1967 ABM DISK
Radovan Čech 1978 TBM DISK
Tomáš Hikl 1981 ZBM DISK
Adam Jurák 184 ZBM DISK
Michal Karásek 1979 ZPV DISK

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100