Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati H pro ročníky narození 2003 - 2021

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Adam Urbánek 2003 ZBM 00:22:48 +00:01:54
2. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:25:09 +00:04:15
3. Tomáš Urbánek 2006 ZBM 00:25:39 +00:04:45
4. Matyáš Oujezdský 2003 ZBM 00:26:42 +00:05:48
5. Vojtěch Marek 2004 ZBM 00:28:39 +00:07:45
6. Michal Dvořáček 2005 ZBM 00:30:39 +00:09:45
7. Jáchym Hažmuk 2004 GBM 00:33:09 +00:12:15
8. Filip Finstrle 2007 ZBM 00:35:13 +00:14:19
9. Radan Čech 2006 TBM 00:35:55 +00:15:01
10. Vojtěch Eliáš 2006 TBM 00:36:53 +00:15:59
11. Lukáš Kycl 2003 LBM 00:39:17 +00:18:23
12. Martin Ondrouch 2005 nereg. 00:41:26 +00:20:32
13. Šimon Hrouda 2005 UBM 00:45:36 +00:24:42
14. Rudolf Richter 2006 ADA 00:49:13 +00:28:19
Josef Racek 2004 ZBM DISK
Ondra Gryc 2004 TBM DISK

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100