Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati HDD pro ročníky narození 2011 - 2021

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Kamila Beránková 2011 ZBM 00:14:44
2. Barbora Schwabová 2011 TBM 00:16:35 +00:01:51
3. Noemi La Carbonara 2011 TBM 00:20:27 +00:05:43
4. Vendula Šťastná 2013 TBM 00:20:47 +00:06:03
5. Jasmína Kalinová 2018 nereg. 00:21:58 +00:07:14
6. Anna Urválková 2011 TBM 00:22:25 +00:07:41
7. Markéta Matulová 2015 ADA 00:23:28 +00:08:44
8. Eliška Dohnalová 2012 ZBM 00:25:09 +00:10:25
9. Lucie Marková 2013 ZBM 00:25:13 +00:10:29
10. Lucie Ptáčková 2013 TBM 00:25:37 +00:10:53
11. Anežka Mazálková 2012 nereg. 00:29:32 +00:14:48
12. Petra Skobová 2015 ZBM 00:32:57 +00:18:13
13. Léna Rajnošek 2017 nereg. 00:34:50 +00:20:06
14. Martin Skoba 2017 nereg. 00:35:40 +00:20:56
15. Anna Slavíková 2011 nereg. 00:37:25 +00:22:41
16. Klára Chaloupková 2012 nereg. 00:37:25 +00:22:41
17. Anežka Dvořáková 2018 nereg. 00:42:10 +00:27:26
18. Zuzana Marková 2017 ZBM 00:43:11 +00:28:27
19. Klára Dytrychová 2014 nereg. 00:44:12 +00:29:28
20. Simona Dokoupilová 2015 VBM 00:46:46 +00:32:02
Veronika Zháňalová 2020 ZBM DISK

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100