Výsledky závodu

Adamna Cup 2021, 19. ročník, Brno - Bystrc II

Výsledky na trati ZV pro ročníky narození 0 - 1971

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Miroslava Hlavová 1963 KON 00:25:59 +00:11:19
2. Monika Jašková 1963 TBM 00:29:29 +00:14:49
3. Helena Procházková 1953 TBM 00:32:12 +00:17:32
4. Zuzana Dokoupilová 1957 VBM 00:35:32 +00:20:52
5. Hana Buráňová 1970 nereg. 00:36:22 +00:21:42

Novinky

28.11.2021 19:34
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání ročníku 2021 :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. Jinak děkujeme všem 277 běžcům a těším se zase příště!

28.11.2021 19:29
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že B bylo opravdu nejlepší (řešení najdete tady).

28.11.2021 18:18
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 277 závodníkům za účast! Za chvíli přidáme mezičasy.

28.11.2021 12:00

27.11.2021 19:16
Vzhledem k vývoji počasí to vypadá, že doporučenou obuví budou spíše orientky s hřeby, a to zejména na tratích H a D. Pro kategorie HDD a ZV budou boty se špunty dostačující.

25.11.2021 23:37
Zveřejnili jsme startovky.

24.11.2021 11:59
POZOR, kdo jste se přihlásili, tak nezapomeňte zaplatit startovné předem! A kdo víte, že nemůžete, tak se prosím odhlaste, ať neblokujete místo někomu, kdo by chtěl jít. Kapacita závodu je omezená.

24.11.2021 10:39
Díky velkém zájmu se naplnila maximální kapacita v kategorii H, přidali jsme tedy ještě jeden startovní slot na začátek startovního pole. Nabízíme tedy posledních 12 míst pro chlapy ;-)

21.11.2021 21:38
Dneska valíme! Přidali jsme parametry tratí, které obsahují pokyny, jak úspěšně absolvovat Adamna Cup :-). Prostudujte si zejména informace ohledně self-choice, zakázaných prostorů a organizace startu, ať nejste překvapeni.

21.11.2021 20:33
Na mapě jsme zašrafovali některé frekventované silnice, které je povoleno překonávat pouze v místech, která jsou vyznačena na mapě. Prohlédněte si raději před závodem místa, kde můžete a kde nemůžete proběhnout.

Starší novinky >>

100