Výsledky závodu

Adamna Cup 2023, 20. ročník, Brno - Staré Černovice

Výsledky na trati H pro ročníky narození 1989 - 2004

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Ota Škvor 1999 KAM 00:18:57
2. Vojta Gryc 2001 TBM 00:19:16 +00:00:19
3. Stanislav Mokrý 1992 ZBM 00:19:48 +00:00:51
4. Vladimír Kelbl 1997 ZBM 00:20:00 +00:01:03
5. Vojtěch Marek 2004 ZBM 00:20:50 +00:01:53
6. Jakub Zimmermann 1989 TBM 00:21:01 +00:02:04
7. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:21:06 +00:02:09
8. Matěj Cícha 2001 TTR 00:21:10 +00:02:13
9. Kryštof Panovec 2000 LCE 00:21:11 +00:02:14
10. Ondřej Janda 2001 KAM 00:21:37 +00:02:40
11. Václav Cícha 2004 TTR 00:24:07 +00:05:10
12. Ivo Krajcar 1995 SKM 00:29:08 +00:10:11
13. Jáchym Hažmuk 2004 GBM 00:29:56 +00:10:59
14. Daniela Koďousková 1989 nereg. 00:40:03 +00:21:06
15. Petr Humlíček 1997 UBM 00:41:15 +00:22:18
Jakub Kura 1991 nereg. DISK
Martin Kinc 1999 GBM DISK
Filip Adámek 2001 ABM DISK
Alexandr Jordanov 1995 ZBM DISK

Novinky

21.2.2023 16:59
Děkujeme za zaslané fotky, několik vybraných jsme vložili do historie závodu. Díky všem za účast a na podzim nebo v zimě zase naviděnou.

19.2.2023 20:44
Zbývá nám už jen doplnit několik fotek a můžeme ukončit pořádání :-) Takže pokud máte někdo nějakou fotku, pošlete ji prosím. A jinak se těšíme zase příště!

19.2.2023 20:43
Zveřejňujeme mezičasy doplněné o varianty selfchoice, kterou si daný závodník vybral. Když si mezičasy seřadíte podle první kontroly, můžete vidět, že C bylo opravdu nejlepší, a to cca o 30s než nejhorší A. Takže se dalo správným výběrem opravdu získat ;-) Řešení najdete tady.

19.2.2023 17:03
Zveřejňujeme konečné výsledky. Děkujeme všem 250 závodníkům za účast! Večer přidáme mezičasy.

18.2.2023 21:14

řešení self-choice (od cca 16:36)

18.2.2023 21:10
Vše je nachystáno a těšíme se na vás zítra :-). Kdybyste se ještě někdo chtěli dohlásit, půjde to na místě: H - 5 volných míst, D: 9 volných míst, ZV: 8 volných míst, 6 volných míst. Už nám prosím nepište, nebudeme na mailu.

17.2.2023 12:19
Z důvodu malého počtu přihlášek se nám zkrátilo startovní pole a vyhlášení tedy proběhne už v 17:00. Prosíme všechny vítěze, aby na něj zůstali, ceny jsou hodnotné :-)

17.2.2023 12:17
Zveřejnili jsme startovky.

16.2.2023 0:05
Přihlášky jsou uzavřeny a mapy odeslány do tisku. Od každé kategorie budeme mít vytištěno cca 10 map navíc, takže pokud jste to nestihli, tak se dá ještě dohlásit za zvýšené startovné. Ozvěte se nám prosím emailem co nejdříve a my vám potvrdíme, zda ještě máme mapu.

15.2.2023 16:59
Poslední šance se přihlásit na letošní Adamna Cup. přihlášky ze zavírají za 7 hodin!

Starší novinky >>